17.5.06

Lisäys eiliseen


"Sherlokki" oli aivan oikeassa. Piti oikein tarkistaa asia ja niinhän se olikin, että koko kaista päällystettiin uudestaan elokuussa 2004 eli maalaus on uusittu silloin. Ei kyllä uskoisi, kun sitä katsoo nyt.

Tällaisista jutuista tulee aina mieleen opiskeluaikana tekniikan kääntämisen kurssilla luettavana ollut artikkeli entropiasta. Se jäi hyvin mieleen, kun silloinen avomies selitti siivoamattomuutta sen avulla eli "kun maailmankaikkeudessa kuitenkin epäjärjestys aina vaan lisääntyy, niin sitä vastaan on ihan turha tapella jatkuvalla siivoamisella ja järjestelemisellä, kun ne korjaa tilannetta vain hetkellisesti ja epäjärjestyksen lisääntyminen jatkuu heti kun homman lopettaa".

2 kommenttia:

Kale kirjoitti...

Hehee! Minulla saattaisi siis olla tulevaisuus myös salapoliisi hommissa. ;=)
Sinulla taitaa olla kuva kurvin joka päivästä, kun tähänkin löytyi heti selitys. Kannattaa siis kääntyä puoleesi, jos haluaa tietää jotain Kurvin tapahtumista.

Tarja kirjoitti...

Ei nyt ihan joka päivästä, mutta kyllähän niitä kuvia tulee otettua aina kun jotain mielenkiintoista näkee. Kamera on ikkunalaudalla kuvausvalmiina ja ikkunasta tulee vilkaistua ulos aika usein, kun töiden lomassa täytyy pitää pieniä venyttelytaukoja.