27.5.06

Kahden vuoden takaa


Valokuvatorstain aiheena on uudistuminen ja uusi. Innostuinpa sitten kaivelemaan vanhoja kuvia ja tämä sopii mielestäni aiheeseen hyvin. Kuva on otettu 31.5.2004 klo 23.46. Samasta aiheesta olikin jo yksi kuva ihan blogin alkuaikoina.

3 kommenttia:

Anna Amnell kirjoitti...

Kuva näyttää niin tunnelmalliselta. Mutta siinähän on "kadunlaskijoita" (1900-luvun alun sana) uusimassa kiveystä yöllä, kuten kerrotkin tuolla aiempana.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä päin noita kadunlaskijoita on näkynyt päivisin viimne aikoina. On tehnyt mieli mennä ottamaan kuva, mutta olen jostain syystä arastellut luvan kysymistä. Joskus luvan kysyminen on aivan helppoa, toisinaan vaikeaa.

Tarja kirjoitti...

Minähän en lupia kysele ;)

Eikun siis, käsittääkseni julkisella paikalla olevia ihmisiä saa kuvata ilman erillistä lupaa. Varsinkin jos ovat ihan luvallisella asialla (mahdolliset luvattomalla asialla olevien kuvat, jos sellaisia tulee joskus otettua, päätyvätkin sitten ihan muualle kuin tähän blogiin). Ihan lähikuvia en kuitenkaan julkaise muuten kuin jostain esityksistä (esim. alkuviikon tanssijakuvat).

Tietysti valitsen myös julkaistavat kuvat yksityisyyden suojan huomioon ottaen siten, että esim. poliiseja ja pelastushenkilöstöä kuvatessani pyrin siihen, ettei "asiakas" ole tunnistettavissa. Jos joskus sattuisin saamaan erityisen hyvän kuvan, jossa tuo ei ole mahdollista, niin sitten varmaan muokkaisin kuvasta kasvot tunnistamattomiksi.