29.9.06

Mitä epätodennäköisin kolari


Tätä en nähnyt, mutta kuulin kyllä. Jarrut kiljuivat ja odotin jonkinlaista rysähdystä, mutta tällainen kolarointi on yllättävän äänetöntä (jonkinlainen tömäys on yleensä kyllä kuultavissa).

Jos ei oteta itsestäänselvyyksiä huomioon, kuvassa on silti paljonkin vikaa. Raitiovaunu on menossa ihan outoon suuntaan, kun ottaa huomioon, että kyydissä oli matkustajia. Ja mistä ihmeestä tuo farmariauto tuli, kun sen keula on ihan väärään suuntaan?

Kolariautossa olleet lapset vaikuttivat kuitenkin olevan kunnossa, vaikka itkun kuuli kyllä viidenteen kerrokseen asti. Enkä ihmettele, kyllä tuossa säikähtää aikuinenkin.

Paikalle ilmaantui normaalien paloautojen, ambulanssien ja poliisin lisäksi myös joku kuvaaja. Tosin meitä amatöörikuvaajiakin näkyi olevan asialla useampia.


Auto ei ilmeisesti ollut enää ajokunnossa, kun piti hevosvoimien sijaan käyttää miesvoimia.


Ja jotta sotku olisi täydellinen, raitiovaunun poistuessa paikalta sen kuljettaja ei huomannut, että kolariautossa olleet lapset, jotka istuivat raitiovaunussa sisällä asian selvittelyn aikana, olivat vielä siellä. Joten ei kun valot vilkkuen perään. Vaikka raitiovaunu ehti jo häipyä näkyvistä, ei kestänyt kauan kun poliisi palasi lapset kyydissään.

3 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Putosin lopussa kärryiltä. Mitkä lapset oli ratikan sisällä? Ja eri ratikka ? Puuttuuko tästä jotain välistä?

Tarja kirjoitti...

Tarkensin tekstiä vähän, ehkä se on nyt ymmärrettävämpi.

Auto näkyi muuten olevan ruotsalainen, mikä saattaa selittää noin oudon kolaroinnin. Siis se ulkomaalaisuus yleensä, ei ruotsalaisuus. Vaikka kyllähän tuosta risteyksestä pitäisi nähdä, ettei siitä pääse kääntymään vasemmalle (vaikka taksit sitä yöaikaan tekeekin).

Anonyymi kirjoitti...

Sama katutasolta: http://www.flickr.com/photos/jpek/256323195/