2.9.06

Jälleen kerran


Keskiviikkona klo 14.30. En kyllä tajua, mitä järkeä on siinä, että onnettomuuteen, kolariin tms. osallisina olleita autoja seisotetaan tien tukkona pitkään senkin jälkeen, kun poliisit ovat jo saapuneet paikalle.

3 kommenttia:

sea kirjoitti...

C.S.I:ssä ainekin tehdään niin. ;)
Emmääkää tiiä, mutta olettaisin jotain tuollaista, etenkin jos on riita kenen vika kolari on.

Anonyymi kirjoitti...

Jotakin tuollaista Riesan kuvailemaa olen itse nähny kun olen ollut kolarissa toinen osapuoli. Poliisit piirsivät hahmotelmat tapahtumapaikasta, autojen tulo suunnista, nykyisistä sijainneista yms. Juttelivat silminnäkijöiden ja kolarin osapuolten kanssa tapahtuneesta, eli kartoittivat tilanteen kulun. Kaikki pitää olla kirjattuna mahdollisia seuraamuksia, poliisikuulusteluja, oikeudenkäyntejä ym. varten, muistin varaan ei voi laskea. Kysymyksia tulvii poliisien puolelta vaikka kuinka, jotta saavat oikean kuvan tapahtuneesta, jopa ärsyttävän pikkutarkasti, mutta ymmärtäähän sen kun eivät itse ole olleet paikalla ja kaikkien osapuolten lausunto pitää saada ylös oikein.

Tarja kirjoitti...

Niin tietysti se on noin, mutta lähinnä ihmettelen, miten se vie niin kauan. Jotenkin sitä luulisi, että varsinkin vilkkaasti liikennöidyssä paikassa hoidettaisiin ensin ne hommat, jotka estävät autojen siirtämisen sivummalle.