27.9.06

Kohta historiaa


Nimittäin tämä näkymä bloginpitäjän näkökulmasta ja siihenhän se sitten loppuu myös tämä blogi. Loppuviikosta on vuorossa vuokrasopimuksen allekirjoitus toisella paikkakunnalla ja ensi kuussa muutto. Rasittaa jo valmiiksi ajatus koko omaisuuden pakkaamisesta, mutta toisaalta ajatus 20 neliötä isommasta asunnosta auttaa kummasti.

9 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Ou shit! Mitä me sit katotaan????

...kai sulla on arkistoja muutamaks vuodeks :)

Tony kirjoitti...

Ehkä meidän täytyy nyt sitten tyytyä tribuuttiin. :) Onneksi olkoon isommasta asunnosta.

sea kirjoitti...

Höööööh! Eikös uudessa kodissa olisi kivoja maisemia? :)

minä kirjoitti...

Jatkoja

Tarja kirjoitti...

Voi olla, että muuton jälkeen käyn vielä vanhoja kuvia läpi ja katson, löytyykö jotain mielenkiintoista julkaisematonta. Lokakuun loppupuolelle asti kuitenkin luvassa kuvia normaalisti, kunhan muuttojärjestelyiltä ja töiltä ehdin kuvata.

Uuden asunnon näköaloja en ole vielä päässyt tutkimaan, mutta perjantaina olisi tarkoitus vähän kierrellä ja katsella sen ympäristöä. Ehkä sieltäkin löytyy jotain mielenkiintoista, jos ei ihan suoraan ikkunasta, niin vähän suuremmalta alueelta.

Kale kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi, vaikka näitä kuvia jääkin kaipaamaan. Kaikkea hyvää uuteen kotiin! Jos kuvia rupee tulemaan toiselta paikkakunnalta, niin vinkkaa tänne mikäli myös blogin nimi muuttuu..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muutokseen! Jos vanhoja kuvia ja uudenkin paikan kuvia jatkossa julkaiset, niin vähimmilläänhän riittää kun vaihtaa Kurvista --> Kurveista. :-D

Unknown kirjoitti...

kiitos näistä Kurvi-kuvista ja onnea uuteen kotiin! erityisesti ikkunasta katsojan takia toivon, että uudet maisemat ovat edes siedettävät (toki muutkin voisivat niistä ehkä välillisesti nauttia)

Tarja kirjoitti...

Suurin ero uusissa maisemissa verrattuna nykyiseen lienee korkeuserojen puute ja matalammat talot (aika vähän yli 3-kerroksisia taloja käsittääkseni). Toisaalta tasainen maisema voi olla ihan hyvä juttu, kun ajattelin ostaa polkupyörän ja jatkaa vuosia tauolla ollutta harrastusta, kun ympäristö vaihtuu turvallisemmaksi.