1.7.06

Uudenlainen kaksipyöräinen


Tällaisen muistan nähneeni jossain lehtijutussa, vaan enpä tiennyt, että näitä on Suomessakin. Meno näytti ihan tasaiselta ja mukavalta, mutta väistämättä tulee mieleen, kuinka helppo tuollaisen kanssa on pitää tasapaino. Tuo lienee siinäkin mielessä kätevä, että mahtuu hissiin eikä vie hirveästi säilytystilaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jesh: http://www.segway.com

Panin just Amsterdamin oppaita talteen reissukansioon ja huomasin, että siellä olisi ollut tarjolla opastettuja kaupunkikierroksia tuollaisella ajurilla. Olisi ollut jännä koettaa vehjettä!

Anonyymi kirjoitti...

Tietysti unohtu se toinen asia. Muistaakseni tuosta oli testi jossain TMssä ja siinä oli maininta, että silloin aluksi ainakaan eivät olleet täällä laillisia yleisillä paikoilla, kun tuota ei saatu sovitettua tieliikennelain määrittelemiin kulkuneuvoihin.

Tarja kirjoitti...

Kiitos linkistä. Mietinkin millä tuota osaisi lähteä etsimään. Haku "segway ht" löysi Mikrobitin testin ja sitä kautta löytyi maahantuoja ja hinta: 4000-5000 euroa.

Laillisuudesta tai siitä, mihin tuo lain mukaan luokitellaan, ei löytynyt mainintaa, mutta kyllähän senkin täytyy olla selvitetty, kun näitä kerran myydään ja vuokrataan.