15.4.06

Toinen virhe


Toinenkin virheellinen käsitys selvisi. Aiemmassa postauksessa väitin, etteivät lokit pysty istumaan langoilla, mutta ei se näköjään ihan niin olekaan. Ilmeisesti ne vaan yleensä välttelevät sitä, mutta pystyvät kyllä siihen halutessaan. Pieniä tasapaino-ongelmia tuolla kyllä oli, kuten kuvasta näkyy.

6 kommenttia:

Tony kirjoitti...

Niin, räpylät ovat kovin hankalat nuorallakävelyyn. :) Jos kerran lokit pystyvät, niin mitenkähän on muiden räpyläjalkaisten kanssa?

Jenni kirjoitti...

Vietin juuri autohullun poikani (2-v) kanssa puoli tuntia kuviasi katsellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin nyt ensikertaa.

Minä olen huomannut huomattavan usein, siihen nähden, miten harvoin liikun kurvissa, eräässä ikkunassa nuoren alastoman naisen istuvan ikkunalaudalla.

Tarja kirjoitti...

Tony, enpä ole vielä nähnyt sorsia langoilla istumassa (otan kyllä heti kuvan, jos joskus näen). Niillä taitaa räpyläjalkojen lisäksi olla esteenä väärässä kohdassa oleva painopiste esim. lokkeihin verrattuna.

p.a.jäppinen, en kyllä nyt ihan hoksannut tuon kommentin jälkiosan pointtia. Niin ja tuollaista kuvaa Kurvista ei sitten tässä blogissa nähdä, vaikka sattuisinkin moisen ilmestyksen joskus itse näkemään...

Stello kirjoitti...

Meilläpäin on usein rivi lokkeja istumassa (pienen) Dargle-joen yli menevillä langoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini pointti oli, että Kurvissa tuollaista näkee. Itse asiassa tuollaista en ole muualla nähnyt yhteensäkään nii usein kuin Kurvissa.

Kuvakulmastasi päätellen kuvaat viereisestä talosta, eli samasta talosta missä asui aikaisemmin eräs kamuni, heti Saharan nakkisotien jälkeen, kun kenraali Yaekpi poltti Darfurin turvevarastot