6.2.06

Blogi lähtee tauolle


Tämän viime elokuussa otetun kuvan myötä blogi lähtee määrittelemättömän pituiselle tauolle.

8 kommenttia:

kervå kirjoitti...

???? Älä lähde! Tai siis, jos on syy, niin sit. Tätä on ollut mukava seurata.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen täällä viihtynyt. Tästä on tullut päivittäinen piristys. Toivottavasti tauko ei ole pitkä.

Ja minun mielestäni kuvissasi on todella mielenkiintoisia ja kauniita kokonaisuuksia ja sommitelmia niiden arkisempienkin ohessa, että jos pistät tauolle tuon omituisen palautteen takia mitä edellisessä postauksessa linkkasit, niin älä toki.

Tarja kirjoitti...

Eilen linkkaamallani kommentilla ei ole asian kanssa muuta tekemistä kuin se, että tauon aloitus siirtyi päivällä, kun oli ihan pakko linkittää se. Muuten ei vähemmän omaperäisen blogin anonyymin kirjoittajan kommenteilla ole paljon merkitystä.

Syy taukoon on "sisällöntuotanto-ongelmat" eli suomeksi: kuvat loppuu. Näin talvella on yllättävän hankalaa ottaa riittävästi kuvia, että niistä riittäisi yksi julkaisukelpoinen per päivä, varsinkin kun aika tuntuu tällä hetkellä menevän kaikkeen muuhun. Vaihtoehtoina on julkaisutahdin harventaminen tai tauon pitäminen ja päädyin jälkimmäiseen.

Kale kirjoitti...

No voivoi. Älä nyt ainakaan kevättalvea pitemmälle tauolle jää. Lähes joka päivä ja parhaina parikin kertaa olen käynyt kurkkaamassa, josko kuvia olisi ilmaantunut. Joka tapauksessa: kaikkea hyvää, äläkä aja itseäsi "piippuun". Toisin sanoen pidä itsestäsi huolta.

Anonyymi kirjoitti...

jään kaiholla odottelemaan paluutasi..

Kaura kirjoitti...

Täälläkin yksi fani ilmoittautuu! Mutta ehtiihän tuota, jätän joka tapauksessa ruksin blogilistalle tämän blogin kohdalle, niin tietää, milloin tauko on kestänyt tarpeeksi kauan :-) Tervetuloa siis takaisin, kun siltä tuntuu!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi tauon syy on "vaan" kuvien loppuminen, joten tässä jäädään odottelemaan paluuta :) On ollu mukavia otoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Kurvi on yksi Helsingin kulmista, joka on kuulunut aika monella tavalla elämääni. Ja tämänhetkisenkin työmatkan varrellakin vielä. Kivaa on ollut seurata =) Kiitos!

Myös jään odottelemaan blogin paluuta!